Снимка pexels.comСилна зимна буря доведе вчера до виелици и наводнения в

...
Снимка pexels.comСилна зимна буря доведе вчера до виелици и наводнения в
Коментари Харесай

Силна зимна буря доведе до виелици и наводнения в централната част на САЩ

Снимка pexels.com

Силна зимна стихия докара през вчерашния ден до виелици и наводнения допълнително от 25 американски щата, измежду които Небраска, Айова, Колорадо и Уайоминг, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

В Колорадо бе оповестено изключително състояние, а повече от 1400 полета бяха анулирани на летището в Денвър, чиито писти бяха затворени. Стотици хиляди души останаха без ток заради обилните снеговалежи и буреносните ветрове, достигнали в избрани моменти до 100 км/ч.

Очаква се актуалните метеорологични условия да се запазят и през идните дни, като е допустимо да се стигне до доста сериозна обстановка, съобщи губернаторът на Небраска Пийт Рикетс, който заяви за наводнения и евакуации в няколко обитаеми места.

Националната армия на Съединени американски щати е приведена в подготвеност по отношение на опасенията на управляващите, че може да се стигне до рекордно огромни наводнения.

Става дума за " невиждано събитие ", съобщи шефът на транспортната работа на Небраска Кайл Шневайс, съобщавайки за " буреносни ветрове, виелици, наводнения и гъста мъгла ".

Училища, компании и държавни институции бяха затворени в Уайоминг поради неприятното време.

Метеорологичните служби чакат наводнения и в Айова поради изобилните превалявания и разтапянето на снега, които могат да продължат до уикенда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР